Prova ki-aikido

By Martin Kjellgren on

Känner du dig utarbetad i slutet av dagen? Är det svårt att varva ner? Söker du sinnesro i ditt dagliga liv?

Frihet är dyrbar och tiden är oersättlig. Med detta i åtanke, hur uppnår man balansen mellan arbete och liv? Långa arbetstider och kaos hemma kan lämna oss i en negativ spiral och inte riktigt veta vart tiden tagit vägen. Kanske är det dags att ta sig tid att lära känna din kropp och sinne.

En person behöver utrymme, men också nya möjligheter och utmaningar. Vi vill respekteras, uppmuntras att växa och upptäcka världen för oss själva, men vi är alla benägna att stressa, blir trötta av för mycket intryck och måste kunna slappna av helt och ladda. Ki-aikido kan vara din väg till rehabilitering och harmoni.

Verkar det spännande? Kom och träna med oss! Vi tar emot nybörjare löpande under terminen, alltså ingen särskild nybörjarstart. Träningstider är tisdagar kl. 18.30-20.00 och torsdagar 19.00-20.30.

Du hittar oss på Victoriaskolan, nära Vasaplatsen. Adressen är Engelbrektsgatan 1.

Kontakt:

info@ki-aikidosallskap.se