Nybörjare

Nybörjare bild
Tommy och Kirill med gott skratt efter en rolig träning.

Börja när du vill

Som nybörjare kan du börja när du vill – vi har ingen speciell kursstart. Alla tränar tillsammans oavsett hur länge man har tränat. I början går det bra att träna i vanliga träningskläder. Sen när du vet att du vill fortsätta är det dags att skaffa den vita träningsdräkten vi använder, en så kallad gi. Vi tränar barfota på träningsmattor – tatami.

Ordinarie träning har ett vinterupphåll över jul och nyår samt under sommaren (juli-augusti). Under dessa perioder sker träningen enligt överenskommelse med tränarna.

Träningstider och avgifter

Du är välkommen att besöka oss och titta på under tränings-pass. Nybörjare betalar 500kr för en månads provträning. Är du intresserad och vill fortsätta efter det så betalar du medlems- och träningsavgift se Avgifter.

Nybörjare/vuxna och ungdomar tränar tisdagar mellan kl 18.30–20.00 samt torsdagar kl 19.00–12.30.

Träningslokal

Victoriaskolan
Engelbrektsgatan 1
411 27 Göteborg

Är Ki-Aikido något för dig?

  •  Är du trött efter dagens slut?
  •  Tynger vardagens stress ner dig?
  •  Vill du bli en lugnare och mer avslappnad person?

Ki-Aikido är först och främst konsten att koordinera kropp och själ samt att utveckla förmågan att vara lugn och avslappnad. Som sådan är den nog en av den mest direkt användbara och unika av de japanska stridskonsterna.

Träningen inleds med att man får lära sig att förena kropp och sinne, vilket gör det möjligt att bli mera avslappnad och använda sin naturliga styrka. Dessa övningar innefattar rörelser, meditation och andningsövningar.

Aikido är den naturliga förlängningen av dessa grundprinciper. Meningen med alla sidor av Aikido är att utveckla sig själv och de man tränar med.

Det finns ingen stress. Alla är tillåtna att utvecklas i sin egen takt och det är aldrig för sent att börja. Det finns inga tävlingsmoment i Ki-Aikido. Ki-Aikido är ingen sport.

Mer information

För ytterligare information ring Sensei Michael Lebens, 073-764 06 55 eller e-post:
info@ki-aikidosallskap.se

Eller skriv ett meddelande här…