Nybörjare

Nybörjare bild
Tommy och Kirill med gott skratt efter en rolig träning.

Börja när du vill

Som nybörjare kan du börja när du vill – vi har ingen speciell kursstart.

Ordinarie träning har ett vinterupphåll över jul och nyår samt under sommaren (juli-augusti). Under dessa perioder sker träningen enligt överenskommelse med tränarna.

Träningstider och avgifter

Du är välkommen att besöka oss och titta på under tränings-pass. Är du intresserad och vill fortsätta efter det så betalar du medlems och träningsavgift se Avgifter.

Nybörjare/vuxna och ungdomar tränar tisdagar mellan kl 19.30–21.00 samt torsdagar kl 18.00–19.30.

Träningslokal

Yamasaki Academy
Teatergatan 19
411 35 Göteborg

Är Ki-Aikido något för dig?

  •  Är du trött efter dagens slut?
  •  Tynger vardagens stress ner dig?
  •  Vill du bli en lugnare och mer avslappnad person?

Ki-Aikido är först och främst konsten att koordinera kropp och själ samt att utveckla förmågan att vara lugn och avslappnad. Som sådan är den nog en av den mest direkt användbara och unika av de japanska stridskonsterna.

Träningen inleds med att man får lära sig att förena kropp och sinne, vilket gör det möjligt att bli mera avslappnad och använda sin naturliga styrka. Dessa övningar innefattar rörelser, meditation och andningsövningar.

Aikido är den naturliga förlängningen av dessa grundprinciper. Meningen med alla sidor av Aikido är att utveckla sig själv och de man tränar med.

Det finns ingen stress. Alla är tillåtna att utvecklas i sin egen takt och det är aldrig för sent att börja. Det finns inga tävlingsmoment i Ki-Aikido. Ki-Aikido är ingen sport.

Mer information

Ytterligare information ring Sensei Michael Lebens, 073-764 06 55.

Eller skriv ett meddelande här…